BAŞKAN KUŞ,” HEDEFİMİZ TERTEMİZ EYYÜBİYE”

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, belediye bünyesinde görev yapan Temizlik personeliyle bir araya geldi. Başkan Kuş,” Daha temiz Eyyübiye için el birliğiyle daha çok çalışmamız lazım.” Dedi.

BAŞKAN KUŞ HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Sosyal Belediyecilik faaliyetleri kapsamında Eyyübiye’de ilk ‘Halk Günü’ buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelip talep ve sorunları birinci ağızdan dinledi.

EYYÜBİYE’DE HALK GÜNÜ BULUŞMALARI BAŞLIYOR.

Eyyübiye Belediye Başkanı seçilir seçilmez vatandaşlarla iç içe olan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’tan bir yenilik daha. Başkan Kuş, her ayın ikinci Cuma günü ‘Halk Günü’ buluşmasında vatandaşlarla bir araya geliyor.

BAŞKAN KUŞ VATANDAŞLARLA İÇ İÇE

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan göreve geldiği ilk andan itibaren vatandaşlarla buluşup talepleri yerinde dinliyor.

EYYÜBİYE BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Eyyübiye Belediye Meclisi Olağan Meclis Toplantıları 1. Birleşimi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis açılışında konuşan Başkan Kuş, alınacak kararların Eyyübiye’ye hayırlar getirmesini temenni etti.