BAŞKAN EKİNCİ’DEN YETİM AİLELERİNE BÜYÜK DESTEK

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi ve Ay Işığım Derneğinin birlikte yürüttüğü çalışma sonucu, yer tahsisi belediye tarafından yapılan, Ay Işığım Derneği Eyyübiye Market şubesinin açılışını yaptı.

ENGELLİ DOSTU BAŞKAN EKİNCİ

Engellilere pozitif ayrımcılık söylemini ilk günden itibaren hayata geçiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde de engelli Özlem Kaplan’ı ziyaret edip, akülü tekerlekli sandalye verdi.

EYYÜBİYELİ GENÇLERDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Eyyübye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Buhara Mahallesindeki 15 Temmuz Gençlik Merkezinde öğrenim gören öğrenciler tarafından hazırlanan, “Mevlid-i Nebi” programına katıldı.

EYYÜBİYE’DE BİR TEMEL ATMA DAHA

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Muradiye Mahallesinde Şeyh Abdüsselam El Haznevi Medresesinin temelini attı. Belediyenin katkılarıyla yapımına başlanılan medresenin kısa sürede hizmete sunulması hedefleniyor.

BAŞKAN EKİNCİ,”GENÇLİĞE YATIRIMIMIZ SÜRECEK”

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi Ak Ev’ler Spor Salonlarında eğitim gören öğrencilerle sık sık bir araya geliyor. Gençler arasında düzenlenen turnuvanın final müsabakasına da katılan Başkan Ekinci, gençliğe yatı

BAŞKAN EKİNCİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELMEYİ SÜRDÜRÜYOR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, mahalle muhtarlarla bir araya gelip yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Ekinci, "Muhtarlarımızla sık sık bir araya gelip hizmetlerin daha hızlı yürütülmesini amaçlıyoruz.” dedi.

BAŞKAN EKİNCİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KIRSALDA KUTLADI

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, '24 Kasım Öğretmenler Günü' münasebetiyle Eyyübiye ilçesine bağlı Kap İlk Öğretim ve Turluk İlk ve Orta Öğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğretmenlere karanfil hediye etti.