BAŞKAN EKİNCİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Merkez ve Kırsal Mahalle Muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi. Başkan Ekinci,” Hizmet noktasında birlikte hareket ettiğimiz muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz.” Dedi.

BAŞKAN EKİNCİ DEVASA TESİSİ İNCELEDİ

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi tarafından Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bitişiğinde yapımına hızlı bir şekilde devam edilen hasta yakınları misafirhanesinde incelemelerde bulundu.

AYŞE EKİNCİ DE KAPI KAPI DOLAŞIYOR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci de çat kapı ev ziyaretleriyle vatandaşlarla bir araya geliyor. Ayşe Ekinci, maddi durumu iyi olmayan ailelere yardım elini uzatıyor.

BAŞKAN EKİNCİ’DEN BAYRAM MESAJI

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada tüm Müslümanların Ramazan Bayramını kutladı.

EYYÜBİYE BELEDİYESİ BOSNA’DA İFTAR VERDİ

Eyyübye Belediyesi Bosna Hersek’in Livno ve Maglaj şehirlerinde iftar yemeği verdi. Seçim çalışmalarından dolayı iftar programına katılamayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, canlı telefon bağlantısıyla katıldı.

EYYÜBİYE’DE TAPU SORUNU TARİHE KARIŞIYOR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘İmar Barışı’ kanunu ile yıllardır kangren haline gelen tapu sorununun çözümüne ilişkin bilgilendirme toplantılarına başladı.

BAŞKAN EKİNCİ’DEN KADİR GECESİ MESAJI

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi ile ilgili bir mesaj yayımlayarak tüm Müslümanların Kadir Gecesini kutladı.

BAŞKAN EKİNCİ’DEN KADİR GECESİ MESAJI

BAŞKAN EKİNCİ GECE GÜNDÜZ SAHADA

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, çat kapı ev ziyaretleriyle vatandaşların evlerine misafir olmayı sürdürüyor. Başkan Ekinci,” Her zaman olduğu gibi bugün de sahada vatandaşlarımızla birlikteyiz.” Dedi.

EYYÜBİYE BELEDİYESİ SPOR KOMPLEKSLERİNİ BİR BİR AÇIYOR.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yapımına başlanan 10 adet spor kompleksinin açılışları bir bir gerçekleşiyor. Kırsal Payamlı mahallesinde yapımı tamamlanan spor kompleksinin açılışı, düzenlenen törenle ger

BAŞKAN EKİNCİ’DEN PASAJ ESNAFINA BÜYÜK DESTEK

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, geçtiğimiz günlerde yanan Dünya İş Merkezini ziyaret edip, esnafın yaralarının sarılması konusunda destek çıktı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın girişimleriyle KOSGEB tarafı

BAŞKAN EKİNCİ MAHALLE MAHALLE DOLAŞIYOR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Ekinci,” Bizlere iletilen talepleri birinci ağızdan dinlemeyi sürdürüyoruz.” dedi.