BAŞKAN EKİNCİ KAPI KAPI DOLAŞIYOR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, her fırsatta vatandaşları evlerinde çat kapı ziyaret ederek Eyyübiyelilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

BAŞKAN EKİNCİ’DEN STK ZİYARETLERİ

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve beraberindekiler, kongre süreci yaşayan Ziraat Mühendisleri Odası, Şoförler ve Otomobilciler Derneği ile Bakkallar ve Bayiler Odasını ziyaret etti.

BAŞKAN EKİNCİ EV ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Eknci, çat kapı ev ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla birlikte olan Başkan Ekinci,” Allah’ın izniyle ulaşamayacağımız hiç kimse kalmayaca

BAŞKAN EKİNCİ’DEN ÇALIŞTAYA DAVET

Eyyübiye Belediyesi, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında madde bağımlılığıyla mücadele ve madde bağımlılarının sosyal hayatına kazandırılması amacıyla, ‘Hayatı seviyorum, Yaşamayı Seçiyorum, Madde Bağımlılığına Hayır’ çalıştayı düzenle

EYYÜBİYE BELEDİYESİ TOKİ SOKAKLARINI AYDINLATIYOR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TOKİ (Batıkent) mahallesindeki incelemeleri esnasında, bozuk olan elektrik aydınlatma sistemlerinin belediye ekiplerince yenilenme çalışmalarını yerinde inceledi.

BAŞKAN EKİNCİ EV ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçeyi adeta karış karış dolaşmaya devam ediyor. Çat kapı ev ziyaretleriyle vatandaşın evine misafir olan Başkan Ekinci, talepleri de birinci ağızdan dinliyor.

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN DEVASA BİR PARK DAHA

Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Selçuklu mahallesinde yapımına başladığı 16.500 metre karelik alanı kapsayan yeni park sahasında çalışmalar devam ediyor. Vatandaşlar, dağlık, taşlık ve kullanılamaz halde ola