BAŞKAN KUŞ, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Görenler ve Yardımcı Kırsal mahallelerinde sürdürülen stabilize yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Kuş, Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN İLÇEYE BİR PARK DAHA.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde yapımı süren park çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Kuş,” Yemyeşil Eyyübiye için durmadan çalışacağız.” Dedi.

BAŞKAN KUŞ,” GENÇLERİMİZE YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 15 Temmuz Gençlik Merkezindeki kurslara katılan gençlerle bir araya gelip, gençlere çeşitli hediyeler verdi. Başkan Kuş,” Eyyübiye Belediyesi olarak gençliğimizin her zaman yanında olacağız.” dedi.