BAŞKAN KUŞ, YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kırsal mahallelerde sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyip, bölge sakinleriyle bir araya geldi.

BAŞKAN KUŞ GECE GÜNDÜZ SAHADA.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin hale getirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile talepleri yerinde dinleyip, anında çözümler üretmeye devam ediyor.

BAŞKAN KUŞ, SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, pandemi sürecinde yoğun emek sarf eden sağlık çalışanlarını unutmadı. Başkan Kuş,” Sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.” Dedi.

BAŞKAN KUŞ’TAN YENİ YIL MESAJI

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, 2021 yılının tüm İslam coğrafyasına ve ülkemize başta sağlık, birlik, beraberlik ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN BİR TEMEL ATMA DAHA.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 1200 metre kare kapalı alana sahip, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı. Temel atma töreninde konuşan Başkan Kuş,” İlçe gençliğine ne yapsak azdır.” Dedi.