BAŞKAN EKİNCİ KAPI KAPI DOLAŞIP VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELİYOR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, mahalle ziyaretleri kapsamında çat kapı yapıp vatandaşların evlerine misafir olmayı sürdürüyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, mesai kavramı dinlemeksizin vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan esnaf ziyaretlerini gün içinde mahalle ziyaretleriyle sürdüren Başkan Ekinci, vatandaşların evlerine misafir olmaya devam ediyor. Çat kapı ev ziyaretlerinde yediden yetmişe vatandaşların sorunlarını dinleyen ve sorunların çözümüne anında katkı sunan Başkan Ekinci, vatandaşların da takdirini topluyor. Başkan Ekinci bu mahalle ziyaretleri kapsamında beraberinde; eşi Ayşe Ekinci, Ak Parti Eyyübiye İlçe Teşkilat Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleriyle Hacı Bayram, Asya, Türkmeydanı ve Akşemsettin mahallelerinde çat kapı ev ziyaretleri yaptı. Çat kapı mahalle gezileri kapsamında hasta ve mağdur vatandaşları ziyaret edip sorunlarına ortak olan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bu ziyaretlerin süreceğini belirtti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi;” Mahalle gezilerimize her hafta olduğu gibi bu hafta da devam ediyoruz. Hacı Bayram, Asya, Türkmeydanı ve Akşemsettin mahallelerinde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Çat kapı yaptığımız ev ziyaretlerinde hasta vatandaşlarımızla bir araya gelip geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Mağdur ihtiyaç sahibi insanlarımızın sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. İlçe Teşkilatımız ve mahalle muhtarımızın da eşlik ettiği bu ziyaretlerde vatandaşlarımızın dertlerine, sıkıntılarına ortak olamaya çalışıyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da mahalle gezilerimizi sürdürüp vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. “

Hacıbayram Mahalle Muhtarı İbrahim akdemir ise,” Başkanımızın örnek davranışından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Nerede bir yaşlı, nerede bir gariban ve hasta varsa Başkanımız kendisine ulaşıyor ve ne gerekiyorsa yardımda bulunuyor. Başkanımızın başarılarının devamını diler bir kez daha kendisine teşekkür ederiz.”

Eklenme Tarihi: 27.03.2018 13:19