BAŞKAN EKİNCİ VATANDAŞLARLA İÇ İÇE OLMAYA DEVAM EDİYOR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçeyi adeta karış karış dolaşıp vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Ekinci, çat kapı ziyaretlerinde vatandaşların dertleriyle de hemhal oluyor.

Bir yandan temel belediyecilik diğer yandan sosyal belediyecilik çalışmalarıyla kamuoyundan takdir toplayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, rutin hale getirdiği mahalle ziyaretleriyle de vatandaşlarla bir araya geliyor. Çat kapı ziyaretleriyle vatandaşların evlerine misafir olan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, eşi Ayşe Ekinci, Ak Parti Eyyübiye İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları üyelerinin de eşlik ziyaretlerde, Şıh maksut, Selçuklu ve Direkli mahallelerinde temaslarda bulundu. Şıh maksut Mahalle Muhtarı İsmail Çiftçi, Selçuklu Mahalle Muhtarı Cengiz Yıldız ve Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop’’la birlikte çat kapı ziyaretlerde vatandaşların dertleriyle hemhal olup sorunlarına çözüm bulan Başkan Ekinci, vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi için de ilgililere talimat verdi. Başkan Ekinci’yi ansızın karşılarında gören vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirdiler.

Çat kapı ev ziyaretleri hakkında açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,”Mahalle gezilerimizde vatandaşlarımızla bir arada olmayı sürdürüyoruz. Bu ziyaretlerimizde çat kapı yapıp vatandaşlarımızın evlerine de misafir oluyoruz. Tabi İlçe teşkilatından arkadaşlar, mahalle muhtarlarımız ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünden ekiple birlikte gittiğimiz yerlerde sıkıntıları olan vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözmeye çalışıyoruz. Sosyal Belediyecilik anlamında insanlarımızın bu taleplerini karşılamak bizleri mutlu ediyor ve diğer çalışmalar için motive ediyor. Eyyübiye Belediyesi olarak yürüttüğümüz sosyal belediyecilik çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Sosyal Yardım Müdürlüğümüzün şimdiye kadar ziyaret ettiği yaklaşık 50 bin ev var. Bundan sonraki süreçte de ulaşılmayan insanımız kalmayacak şekilde bu ziyaretlerimiz devam edecek. “ dedi.

Şıh maksut Mahalle Muhtarı Ahmet Çiftçi ise,”Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye bu tarz ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hasta ve yardıma muhtaç insanları gözetiyor, bundan dolayı tekrar teşekkür ediyorum. “ şeklinde konuştu.

Eklenme Tarihi: 21.02.2018 11:25