2017 YILI AĞUSTOS AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ

Eyyübiye Belediyesi Meclis 2.Başkan V. Mustafa KORKMAZ Başkanlığında 08.08.2017 Tarihinde 2.Birleşimde toplanarak aşağıda yazılı kararları almıştır.

246-Nolu Karar: Sokak hayvanlarının su ihtiyacı için her evin kapısının önüne sululukların yapılması hk.Sosyal Hizmetler Komisyonuna havalesine ilişkin teklif oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

247-Nolu Karar: İlçemizdeki sosyal yardıma muhtaç kadın nüfusumuzun araştırılması hk. Sosyal Hizmetler Komisyonuna havalesine ilişkin teklif oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

248-Nolu Karar: İlçemizdeki otobüs duraklarının kent estetiğine ve tarihin dokusuna uygun hale getirilmesi hk. Kentsel Estetik Komisyonuna havalesine ilişkin teklif oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

249-Nolu Karar: İlçemizde yaşayan kadınlarımıza yönelik elişi kurslarının artırılması hk. Aile ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonuna  havalesine ilişkin teklif oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

250-Nolu Karar: Tarihi ve turistik yerlerin medyada yeteri kadar tanıtımının yapılması hk.. Kültür  Turizm ve Medya Tanıtım Komisyonuna havalesine ilişkin teklif oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

251-Nolu Karar: TEOG'a girmiş olan öğrencilerimize tarihi yerlere gezi düzenlenmesi hk. Eğitim Komisyonuna  havalesine ilişkin teklif oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

252-Nolu Karar: Uygulama İmar Planı Hk. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havalesine ilişkin teklif oylanarak oy çokluğu ile kabul edildi.

253-Nolu Karar: Gayrimenkul Değer Tespiti ve Satış Komisyonunda görevlendirilmek üzere, asil ve yedek üye seçilmesine ilişkin teklif oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

254-Nolu Karar: Danimarka Mülteci Konseyi ile kermes kurma işbirliğine ilişkin teklif oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

255-Nolu Karar: Elbirliği Derneği ile işbirliği ilişkin teklif oylanarak oy birliği RED edildi.

Eyyübiye Belediyesi Belediye Başkan V. Bilal TEKATLI başkanlığında 09.08.2017 Tarihinde 3.Birleşimde toplanarak aşağıda yazılı kararları almıştır

256-Nolu Karar: Kırsal Hizmetler Biriminin Muhtarlık İşleri Müdürlüğünden alınıp Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet göstermesi ilişkin teklif oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

Eyyübiye Belediyesi Belediye Başkan V. Bilal TEKATLI başkanlığında 10.08.2017 Tarihinde 4.Birleşimde toplanarak aşağıda yazılı kararları almıştır

257-Nolu Karar: 09.01.2015 tarih ve Eyyübiye Belediyesi 30 nolu Belediye Meclis kararıyla alınan Subasman Kotu Meclis Kararı İptaline verilmesine ilişkin teklif oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

Eyyübiye Belediyesi Belediye Başkan V. Bilal TEKATLI başkanlığında 11.08.2017 Tarihinde 5.Birleşimde toplanarak aşağıda yazılı kararları almıştır

258-Nolu Karar: Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Ve Aile  Komisyonunun çalışması okunduğu şekli ile oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

259-Nolu Karar: Kentsel Estetik Komisyonunun çalışması okunduğu şekli ile oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

260-Nolu Karar: Medya Tanıtım ve Kültür Turizm Komisyonunun çalışması okunduğu şekli ile oylanarak oy birliği ile kabul edildi.