Eyyübiye Belediye Meclisinde Engelliler Konuşuldu‏

Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi Meclisi Aralık Ayı 2.olağan Oturumuna başkanlık ederek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladı. Belediye olarak, Engelliler gününe özel yarın yapacakları tekerlekli ve akülü sandalye dağıtımına meclis üyelerini de davet eden Başkan Ekinci, engelli insanlara her gün sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Belediyemizin Aralık Ayı olağan 2. Oturumuna Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci başkanlık yaptı. Gündem dışı görüşmelerin yapıldığı oturumda engelliler günü konuşuldu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan meclis oturumunda, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle meclis üyelerine düşünce ve fikirlerini paylaşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, şunları söyledi;

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü ve bu engelliler gününü sadece 3 aralıkta değil, yılın diğer aylarında ve günlerinde de engellileri hatırlamamız gerekiyor. Sizlerinde yakından takip ettiğiniz gibi, sosyal belediyeciliğin ana unsurlarından olan dezavantajlı insanlara destek ve yanlarında durma konusunda, göreve başladığımız ilk günden beri meclis üyelerimizle birlikte iyi bir şekilde yapmaya çalıştık. Bu süre zarfında da, engelli kardeşlerimizin bizleri ziyaretlerinde yada bizlere ulaştıklarında talepleri ne ise hepsi karşılandı, bu anlamda da bir farkındalık oluşturmaya çalıştık. Yine, yarın Dünya Engelliler Günü nedeniyle, 100 engelli kardeşimize tekerlekli ve akülü sandalye dağıtımı yapılacak. Yarın düzenleyeceğimiz programda sizlerinde katılmanızı istiyor, engelli kardeşlerimize destek olmalıyız” ifadelerini kullandı.

Başkan Ekinci’nin bu konuşması sonrası salonundaki diğer parti meclis üyeleri de bu konuya destek vererek yapılan çalışmaları takdir etti.

Gündem dışı görüşmelerin ardından gündem maddeleri görüşülerek gerekli komisyonlara havale edildi.

Eklenme Tarihi: 31.12.2015 23:00