BAŞKAN EKİNCİ TEMZİLİK İŞÇİLERİNİ ÖDÜLENDİRDİ

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yaklaşan kış ayları nedeniyle belediye bünyesindeki temizlik işçilerine kışlık elbise teslim törenine katıldı. Törende işçilere yönelik açıklamalarda bulunan Başkan Ekinci ‘Tertemiz Bir Eyyübiye’ vurgusu yaptı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci yaklaşan kış ayları nedeniyle temizlik görevlileri ile bir araya gelerek işçilere kış aylarına uygun yeni iş elbiselerini takdim etti. Başkan Ekinci elbise teslim töreninin sonunda başarılı olan ayın elemanlarına ödüllerini verdi.

Akçakale Yolu üzerinde bulunan Temizlik Şantiyesinde gerçekleşen törene Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Aslan, Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mahmut Ekinci, Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Abdullah Toprak, Temizlik İşleri firma yetkililerinin yanı sıra 400’e yakın temizlik görevlisi katıldı.

‘’TERTEMİZ BİR EYYÜBİYE’’

Eyyübiye’nin tertemiz bir konuma kavuşması için gece gündüz demeden hep birlikte çalışmaları gerektiğini belirten Başkan Ekinci, ‘’Sizlerinde, bizlerinde hepimizin amacı tertemiz bir Eyyübiye’dir. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz. Sizler tertemiz bir Eyyübiye için çalışırken bizler de sizlerin yanında yer alacağız. tabiî ki sizlerin süreç içerisinde bizlerden beklentileri ve taleoleri olacaktır. Bizler de bu talepleri karşılamak için elimizden geleni yapacağız. Sizlerin mesai saatleri konusunda, konut konusunda, çalışma saatleri konusundaki isteklerinizi değerlendireceğiz.

Ulaşım konusunda Urfa kartlarınız 1 Kasım itibari ile verilecek. Mesai saatleriniz tekrardan düzeltilecek. Başka ilçelerde bir fark varsa, o farkta giderilecek. Burada taleplerinizi dinliyoruz.

Ve yerine getirmeye çalışıyoruz. Bunları da gönül rahatlığıyla yerine getirebilmek içinde sizinde çok ama çok fazla çalışmanız gerekiyor. Sizlerinde tertemiz bir ilçe oluşturmanız gerekiyor. Bizleri temizlik konusunda borçlandırmanızı istiyorum. Eyyübiye ilçemizin her tarafı tertemiz olsun. Sadece ana caddeler değil, mahallelerde, sokak araları da aynı şekilde tertemiz olsun. İnsanlarımız memnun olduktan sonra bunun karşılığını bizler sizlere vereceğiz.

Ama öncelikle her tarafın tertemiz olması gerekiyor. Artık kış saati uygulamasına geçilecek. Taleplerinizi alıp, yerine getireceğiz. Gerek izinler konusunda, mesai konusunda, ücret konusunda hakkınız neyse onları veriyoruz, vermeye de devam ediyoruz.’’ Dedi.

Eklenme Tarihi: 31.12.2015 23:00