Eyyübiyeliler’den AK Parti’ye Destek Sözü


Ziyaret ettiği her mahallede, toplantı yapılan her evde büyük coşkuyla karşılanan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Dedeosman Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Seçimlerden önce de en sık ziyaret ettiği mahallelerden olan Dedeosman’a AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı ile giden Başkan Kuş’a vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Dedeosman Mahallesi’nin daha önceki seçimlerde AK Parti’ye yüzde 80 oranında oy verdiğini ifade eden AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, 31 Mart’taki seçimlerde de en az bu oranda oy beklediklerini dile getirerek, sandıklara sahip çıkma çağrısında bulundu.

Dedeosman Mahallesi’nin önemli bir kısmının sit alanı olduğunu dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş da mahalle halkının talep ettiği park için kamulaştırma işlemlerinin tamamlandığını, yeni dönemde hem çocukların hem de mahalle sakinlerinin faydalanacağı çok güzel bir parkın temelini atacakları müjdesini verdi.

Başkan Kuş’un seçimlerden önce de sık sık mahallelerini ziyaret ettiğini, tek tek evlere misafir olduğunu belirten Dedeosman Mahallesi sakinleri de AK Parti’ye desteklerinin artarak devam edeceğini dile getirerek Başkan Kuş’a destek sözü verdiler.

Aynı akşam Muradiye Mahallesi’nde İsmail Avdan’ın ev sahipliğinde vatandaşlarla, Eyüpnebi Mahallesi’nde de Hasan Bölek ve Hüseyin Yılmaz’ın ev sahipliğinde Saramda Aşiretine mensup ailelerle bir araya gelen Başkan Mehmet Kuş, her iki buluşmada da ilçeye yapılan hizmetleri değerlendirerek yeni dönemdeki projelerin müjdesini verdi.

Eyyübiyelilerle buluşmasına seçim irtibat ofisinde devam eden Başkan Kuş, burada da yüzlerce vatandaşı ağırladı.

 


Eklenme Tarihi: 22.03.2024 15:29