Eyyübiye Belediyesi’nde, birimler arası futbol turnuvası başladı‏

Belediyemiz, ilçeye hizmet verme noktasında çalışmalarına aralıksız devam ederken, personellerin ve birim amirlerinin stres atma adına başlattıkları futbol turnuvası büyük bir heyecanla i başladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla düzenlenen futbol turnuvası, birim amirlerinin ve personellerinin daha iyi kaynaşması adına düzenlendiği ifade edildi. İki grup halinde toplamda 10 takımın mücadele edeceği futbol turnuvasında mutlu sona ulaşan birim takımına çeşitli hediyeler verilecek.

Gruplarda mücadele eden beş takımdan bir ve ikinci takımlar, yarı final ve final mücadelesine katılmaya hak kazanacak. Eşleşmeler sonucu finale kalan iki takımda şampiyon olmak için ter dökecek.

Düzenlenen futbol turnuvası sentetik çim sahada düzenlendi. Turnuvanın ilk maçında karşı karşıya gelen takımların ilk santra vuruşunu Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci yaptı.

Turnuva öncesi açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; “Yeni kurulan bir belediye, tabi ki kurumsal yapıyı kurmak adına da hızlı hareket ediyoruz. Burada değişik birimlerde çalışan arkadaşlarımız var, hem tanışmaları hem de kaynaşmaları adına meclis üyesi arkadaşlarla beraber böyle bir organizasyon yaptık. Bende bir takımda oynuyorum fakat başka programlardan dolayı bugün oynayamıyorum. Bundan sonraki maçlarda sahadaki yerimi alacağım. Amir memur ilişkisinde mesai saatleri sonrasında kardeşçe bir ortam içerisinde geçtiğini göstermiş olacağız.” Dedi.

Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyesi ve Spor Komisyon Başkanı Mahmut Çadırcı ise; “ Eyyübiye Belediyesi yeni kurulan bir belediye. Bugün de işçiler memurlar amirler başkan ve meclis üyeleri dahil herkesin birbiriyle kaynaşması için böyle bir sportif faaliyete ihtiyaç duyduk. Bu gibi organizasyonların tüm belediyelerin ihtiyacı var. Eğer ki biz burada güzel bir başarı yakalarsak gelecekte mahalleler arası yada kulüpler arası yapmayı düşünüyoruz.” İfadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi: 15.05.2016 14:57