Urfa Basınının Başı sağ olsun

Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci, Bayramın 3. Günü Bolu yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Basın İlan Kurumu Şanlıurfa Şube Müdürü Şükrü Kılıç’ın vefatı ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak baş sağlığı dileklerinde bulundu.

BİK Müdürü Şükrü Kılıç, memleketi Malatya’ya dönmek üzere İstanbul’dan karayoluyla harekete geçmişti. Bolu yakınlarında direksiyon hâkimiyetini kaybeden Kılıç, otomobil ile kontrolden çıkarak devrildi. Ağır hasar alan Kılıç olay yerinde hayatını kaybetti.

Basın İlan Kurumu Şanlıurfa Şube Müdürü Şükrü Kılıç’ın vefat haberini alan Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci, yazılı bir açıklama yaparak ‘Urfa Basınının başı sağ olsun dedi.

Başkan Ekinci açıklamasında; “Bayram günü duyduğumuz bu acı haberlerden biri de Şükrü Kılıç müdürümüzün vefat haberi idi. Şanlıurfa’da sürdürdüğü görev süresince başarılı hizmetlerde bulunan Şükrü kardeşimize Allah’tan rahmet diliyor, kederli ailesine ve yakınlarına ise baş sağlığı mesajlarımı iletiliyorum” ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi: 08.10.2016 02:33