EYYÜBİYE’DE ASFALT ATAĞI DEVAM EDİYOR.


Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler üst yapı hizmetleri kapsamında ilçe genelinde yürüttüğü asfalt çalışmalarını Huzur sokakta devam ettirdi.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler üst yapı hizmetleri kapsamında ilçe genelinde yürüttüğü asfalt çalışmalarını Huzur sokakta devam ettirdi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla asfalt serim çalışmalarını sürdüren ekipler 15 Temmuz mahallesi Huzur sokakta da asfalt çalışmalarına devam ediyor. Trafik yoğunluğunun fazla olduğu ara cadde olan bölgede alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından çalışmaya başlayan ekipler, bölgede asfalt serim çalışmalarıyla uzun ömürlü yollar yapıyor. Ekipler tarafından süren çalışmaları Belediye Meclis Üyeleri Mahir Öge, Hasan Karataş, 15 Temmuz mahalle muhtarı Ethem Çalışkan ve Akşemsettin mahalle muhtarı Tayyip Teber İzol’la birlikte inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, çalışmaların kısa sürede tamamlanıp, işlek olan ara caddenin yeni haliyle bölge sakinlerinin hizmetine sunulacağını belirtti.

Hummalı bir şekilde süren çalışmaları yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında açıklama yapan Başkan Kuş,”Hem Akşemsettin mahallemizde hem de 15 Temmuz mahallemizdeki vatandaşlarımızın bizlerden asfalt talepleri vardı. Biz kendilerine söz vermiştik. O sözümüzü tuttuk. Şu anda Belediye Meclis Üyelerimiz ve Mahalle Muhtarlarımızla birlikte inceleme yapıyoruz. İnşallah en kısa zamanda çalışmaları bitirip, yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız.” dedi. 

Belediye Meclis Üyesi Hasan Karataş ise şunları söyledi;”Bu bölgede yapılan çalışmalar birlik ve beraberliğin eseridir. Çalışmalardan dolayı Başkanımıza, Meclis Üyesi arkadaşlarımıza ve muhtarlarımıza teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun.”

Mahallelerinde süren çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren 15 Temmuz Mahalle Muhtarı Ethem Çalışkan ve Akşemsettin Mahalle Muhtarı Tayyip Teber İzol da Başkan Kuş’a teşekkür edip,” ‘Belediyecilik Bizim İşimiz’ Başkan bey geldiği günden itibaren bunu söylüyor. Çalışmalarıyla da bunu kanıtlıyor. Sağolsun Başkanımız bir an önce durmuyor. Her talebimizi yerine getiriyor. Huzur sokağımızda asfalt çalışmaları bitmek üzere. Başkanımızdan Allah razı olsun. Başkanımız Mehmet Kuş bey verdikleri tüm sözleri bire bir yerine getiriyor. Mahallemize yapılan çalışmalardan dolayı Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim. “dedi.


Eklenme Tarihi: 04.10.2021 11:17