Belediyemiz, Selçuklu Mahallesi’nde yol yapım çalışmalarına başladı

Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci, Selçuklu Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan yolları inceledi, öte yandan mahallede bulunan halı saha da gençlerle birlikte kısa bir süre top oynadı.

Eyyübiye Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin dört bir yanında süren yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Periyodik şekilde cadde ve sokaklarda yol yapımını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin son durağı Selçuklu Mahallesi oldu. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, kayalık alan olan sokaklar iş makineleri tarafından kazılarak parke taşına dönüştürülme çalışmalarına başlandı.

Bu kapsamda bölgede incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye Belediye Başkan Yardımcıları ve bazı birim müdürleri eşlik etti. Çalışmaların yapıldığı alanda vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Ekinci, ‘belli bir planlama dahilinde yolu olmayan mahalle bırakmayacağız’ dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; “Selçuklu mahallesi sakinleri bu konuyu daha önce bizlere iletmişlerdi. Özellikle bazı mahallelere su verilmediği ve alt yapısı olmadığı ile ilgili şikayetleri değerlendirdik. Bununla ilgili ekiplerimiz yol açma çalışmalarına başladı, bu çalışma bittikten sonra ŞUSKİ ekipleri de sorunların giderilmesi için çalışmalarını başlatacak. Bu tarz eksiklikler geçmiş dönemlerde kalma eksiklikler olarak karşımıza çıkıyor ama bu sıkıntılar bizlere iletildiği anda ekiplerimiz devreye girip çalışma başlatıyor. Şimdiye kadar hizmetlerin ertelendiği bir ilçedeydik ama bu hizmetleri aksatmak ve insanlarımızı bekletmek doğru değil. Buradaki insanlar sabırlı insanlardır ama sabır da bir yere kadar, onun için bölge insanımızla sürekli istişare halinde olup hizmetlerin daha hızlı gelmesi için çalışma sarf edeceğiz. Bu sorunların çözümü konusunda da ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

Mahalledeki yol yapım çalışmalarını inceledikten sonra bölgeden ayrılan Başkan Ekinci, yine aynı mahallede bulunan ve birçok sıkıntısı olan halı sahada oyun oynayan gençleri görünce aralarına karıştı. Kısa bir süre gençlerle birlikte halı saha da top oynayıp penaltı şutu atan Başkan Ekinci, halı sahanın eksikliklerini gençlerden dinleyerek, onarılması konusunda birim amirlerine talimat verdi. Eğlenceli geçen bir dakika sonra Başkan Ekinci gençlere futbol, basketbol ve voleybol topu hediye etti.

Eklenme Tarihi: 11.04.2016 14:10