EYYÜBİYE’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINDA BİNALAR YÜKSELİYOR.


 Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Akçamesçit bölgesinde 4 etaptan oluşan toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1 etap çalışmaları, hummalı bir şekilde devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi alıp, örnek daireyi gezdiler. 
Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Akçamesçit bölgesinde 4 etaptan oluşan toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1 etap çalışmaları, hummalı bir şekilde devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi alıp, örnek daireyi gezdiler. 4 etaptan oluşan ve toplam 3000 konut hedeflenen projenin ilk etabında 367 konut ve 35 işyerinin çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Gelişen ve değişen Eyyübiye sloganıyla kolları sıvayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, çalışmaların gece gündüz demeden devam ettiği kentsel dönüşüm alanında Büyükeşhir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve meclis üyeleri ile muhtarlarla birlikte incelemelerde bulundu. toplam maliyetin 80 milyon tl olduğu ve 1. Etab çalışmalarının bitme aşamasına geldiği inşaat alanını gezen heyet, örnek daireyi ziyaret edip, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
İnşaat alanında incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Gayret edince, çalışınca her şey çok güzel oluyor. Bizim seçim çalışmalarında vermiş olduğumuz sözlerden biri kentsel dönüşümdü. Göreve gelir gelmez arkadaşlarımızın hummalı çalışmaları neticesinde Akçamescit bölgemizde kentsel dönüşüme başladık. Şuan Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte Kentsel dönüşüm alanını gezdik, çok beğendik. Gerçekten modern binalar ortaya çıkmış. Eyyübiye’ye yakışan binalar ortaya çıkmış. Bu da bizi ayrıca mutlu etti. İlk Etap 367 konut. inşallah Mart ayında ev sahiplerine teslim edilecek. Akabinde 2. 3. Ve 4. Etabımızı hayata geçireceğiz. Bu 4 etabın bitmesi halinde Eyyübiye’mize 3000 konutu kazandırmış olacağız. Ben emeği geçen herkese, Başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. inşallah Mart ayında kentsel dönüşümü 2 etabı ile sürdürmeye devam edeceğiz. “ dedi. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise şunları kaydetti,” Biraz önce örnek dairemizi gezdik. Gerçekten çok güzel olmuş. Kentsel dönüşüm konusunda Büyükşehir Belediyesi olarak Eyyübiye Belediye Başkanımızın ekibi ile ortak koordineli çalışmalarımız devam ediyor.  Allah nasip ederse Eyyübiye’yi dönüştürmek istiyoruz. Nasıl mı dönüştüreceğiz? Ekip ruhu ile çalışarak dönüştüreceğiz. Koordineli çalışmanın sonucu böyle eserler ortaya çıkıyor. Eyyübiyeli kardeşlerimiz herşeyin en güzeline layıklar. Eyyübiye’de yaşayan vatandaşlarımızın böyle güzel, modern alanda yaşama hakkı olduğunu düşünüyoruz. Bunun için de Mehmet Kuş başkanımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. “


Eklenme Tarihi: 01.01.2021 12:30