2020 YILI HAZİRAN AYI MECLİS GÜNDEMİ

OTURUM 1
TOPLANTI YERİ SGK BİNASI MECLİS SALONU

MECLİS GÜNDEMİ

1. Encümen Üyeliği Seçimine İlişkin Yazı İşleri Müdürlüğünün Teklifi.

2. İhtisas Komisyonlarının Oluşturulmasına İlişkin Yazı İşleri Müdürlüğünün Teklifi.

3. Denetim Komisyonunda görev alan Bekir Murat ATAN'a ödenecek günlük ödeme ücretinin belirlenmesine İlişkin Yazı İşleri Müdürlüğünün Teklifi.

4. 2019 Yılı Faaliyet Raporu Mali Hizmetler Müdürlüğünün Teklifi.

5. Belediye Başkan Yardımcıları Aylık Ödeneğinin Belirlenmesine İlişkin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Teklifi.

6. Norm Kadro Cetveline (Sosyal Yardım ve Muhtarlık İşleri Müdürü) İlişkin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Teklifi.

7. Dış İlişkiler Müdürlüğünün Yönetmelik Değişikliğine İlişkin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Teklifi.

8. Pazar Yerleri Yönetmeliğine İlişkin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Teklifi.

9. Yenice Mahallesi 5860 Ada 1 Nolu Parsel ve Hayati Harrani Mahallesi 271 nolu parsellerde Uygulama İmar Planına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün Teklifi.

10. Kendirci Mahallesi 200 Ada 28 Nolu Parsel, Satış Yetkisine İlişkin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Teklifi.

11. Devir ve Takas Yetkisine İlişkin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Teklifi.

12. Hacılar Mahallesi 111 Ada 13 Nolu Parsel, Satış Yetkisine İlişkin İmar ve Şehirilik Müdürlüğünün Teklifi.

13. Mefruşat Malzemelerinin Devir kararının iptal edilmesine ilişkin Destek Hizmetleri Müdürlüğünün Teklifi.

14. Koruma Bakım Rehabilitasyon Merkezi (KBRM) Protokol süresi uzatımı için Belediye Başkanımız Sayın Mehmet KUŞ'a yetki verilmesine İlişkin Dış İlişkiler Müdürlüğünün Teklifi.

15. Komisyon Raporları

Adres: Paşabağı Mahallesi Adalet Cd. No:7, 63040 Eyyübiye / Şanlıurfa
Telefon: 0 414 315 1 415 – Yazı İşleri Müd. Dahili : 2241 - Faks: 0 414 312 47 11
E-Posta: yaziisleri@eyyubiye.bel.tr  - Web: www.eyyubiye.bel.tr