2020 YILI OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

OTURUM 1
TOPLANTI YERİ SGK BİNASI MECLİS SALONU

MECLİS GÜNDEMİ

1. Bütçe Kesin Hesabının düzenlenmesine İlişkin Mali Hizmetler Müdürlüğünün Teklifi.

2. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Belediyemiz arasında ön protokolün hazırlanması ve imzalanması yetkisinin Belediye Başkanımız Sayın Mehmet KUŞ'a verilmesine ilişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün Teklifi.

3. Harran Üniversitesi Rektörlüğü ile İşbirliği Protokolünü imzalama yetkisinin Belediye Başkanımız Sayın Mehmet KUŞ'a verilmesine ilişkin Dış İlişkiler Müdürlüğünün Teklifi.

4. Turkuaz Yönetim Kuruluna temsilci seçilmesine ilişkin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Teklifi.

5. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet KUŞ'a şirket kurma yetkisinin verilmesine ilişkin Özel Kalem Müdürlüğünün Teklifi.

6. Bütçe Ödenek Aktarımı Mali Hizmetler Müdürlüğünün Teklifi.

7. Komisyon Raporları

Adres: Paşabağı Mahallesi Adalet Cd. No:7, 63040 Eyyübiye / Şanlıurfa
Telefon: 0 414 315 1 415 – Yazı İşleri Müd. Dahili : 2241 - Faks: 0 414 312 47 11
E-Posta: yaziisleri@eyyubiye.bel.tr  - Web: www.eyyubiye.bel.tr