EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN YENİ DEZENFEKTE ARACI


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri müdürlüğünce araç filosuna yeni katılan mikro sisleme dezenfekte aracını inceleyip, temizlik personeliyle bir araya geldi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri müdürlüğünce araç filosuna yeni katılan mikro sisleme dezenfekte aracını inceleyip, temizlik personeliyle bir araya geldi. Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında gece gündüz demeden çalışma yürüten ve bu kapsamda temizlik, dezenfekte, maske ve eldiven üretimi ve dağıtımı ile sokağa çıkmalarına sınırlandırma getirilen 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanlara yönelik gıda, temizlik ve hijyen dağıtımını aralıksız sürdüren Eyyübiye Belediyesi araç filosuna yeni dezenfekte aracı kattı. Yeni mikro sisleme dezenfekte aracını inceleyen Başkan Kuş, “Sokak sokak, cadde cadde ilçemizi temizleyip, vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Mikro sisleme aracıyla girilmedik nokta bırakmayacaklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Değerli Eyyübiyeli kardeşlerim; yaklaşık 1 aydır bir şekilde korona virüs ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Personel arkadaşlarımız ile dezenfekte çalışmaları yürüttük ve yürütmeye devam edeceğiz. Arkadaşlarımız sokak sokak, mahalle mahalle Eyyübiye’yi dezenfekte etmeye çalıştı. Şuanda yeni almış olduğumuz sisleme cihazımız ile inşallah daha güzel çalışmalara imza atıp, eksiksiz bir şekilde Eyyübiye’yi dezenfekte edeceğiz. Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Bu süreçte yoğun mesai sarf eden ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın da sağlıklarına dikkat edip, tedbiri elden bırakmadan evde kalmalarını rica ediyoruz. “şeklinde konuştu.


Eklenme Tarihi: 20.04.2020 13:50