EYYÜBİYE BELEDİYESİ, TEMİZLİK ÇALIŞMALARIYLA TAKDİR TOPLUYOR.


Eyyübiye Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid- 19) salgınına karşı korunma tedbirleri kapsamında ilçe genelindeki temizlik çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Eyyübiye Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid- 19) salgınına karşı korunma tedbirleri kapsamında ilçe genelindeki temizlik çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Tertemiz Eyyübiye hedefiyle ilk günden itibaren hummalı bir şekilde çalışma yürüten ekipler, Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında da adeta seferberlik başlattı. Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan virüs timi ile ilçenin dört bir köşesinde köşe bucak temizlik yapan ekipler, köpüklü su ve deterjanla ana cadde ve sokakları bir bir yıkıyor. Ara sokaklarda da hummalı bir şekilde sürdürülen çalışmalar, vatandaşların yoğunluk oluşturduğu her alanda titiz bir şekilde devam ediyor.  Her alanı pırıl pırıl yapan ekiplerin hummalı çalışması vatandaşların takdirini kazanırken, Eyyübiye Belediyesi bu çalışmalarıyla örnek gösteriliyor.

İlçe genelinde ara verilmeden sürdürülen temizlik çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve ekibine teşekkür etti.


Eklenme Tarihi: 18.04.2020 11:00