EYYÜBİYE BELEDİYESİ EK HİZMET BİNASI HİZMETE GİRİYOR

Eyyübiye Belediyesi tarafından tadilat çalışmalarına kısa süre önce başlanan ek hizmet binası bir hafta sonra hizmet vermeye başlayacak.

SGK Binası 2, 4 ve 5. katlarında hizmet veren Eyyübiye Belediyesi, vatandaşların daha hızlı ve kaliteli hizmet alması için kolları sıvadı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin direktifleriyle ek hizmet binası yapımına başlayan belediye yetkilileri kısa süre içerisinde hazırlıklarını tamamladı. İmam Bakır Mahallesi yeni İtfaiye arkasında hizmet vermeye başlayacak olan ek hizmet binasında incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Giray Küçük ve Birim Amirleri, ek hizmet binası yetkililerinden son çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ek Hizmet Binasında; Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Gecekondu ve Kaçak Yapıyla Mücadele Birimi, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Gelir Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü ile Ruhsat Denetim Şube Müdürlüğü gibi birimler yer alacak.

Vatandaşlara daha hızlı hizmet verme anlamında çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Giray Küçük, ek hizmet binasında çalışmaların bitme aşamasına geldiğini ve kısa süre içerisinde hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi.  Küçük “Başkanımız Sayın Mehmet Ekinci’nin direktifleriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ek hizmet binamız çok kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacak. Amacımız vatandaşlarımızın daha hızlı ve kaliteli hizmet almasını sağlamak. İmam bakır mahallesi (yeni itfaiye arkası)’nda yer alan ek hizmet binamızın açılışını kısa bir sürede gerçekleştirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” Dedi

TURKUAZ MASA HİZMETE GRİYOR

Başkan Yardımcısı Mehmet Giray Küçük, ayrıca Eyyübiye halkının sorun ve şikayetlerinin alınması noktasında belediye bünyesinde Türkuaz Masa çalışmalarının da bitme aşamasına geldiğini ifade ederek “Eyyübiye’li vatandaşlarımızın dilek, sorun ve şikayetleri için türkuaz masamız da kısa sürede hizmet vermeye başlayacak. Yine ek hizmet binamızda kuracağımız vezne ile vatandaşlarımız bizlere başvurup, su, emlak ve benzeri işlemlerini direk bizlere yapabilecekler. Bununla ilgili çalışmalarımız da bitme aşamasına geldi.” Dedi.

Eklenme Tarihi: 04.09.2016 02:33