BAŞKAN KUŞ, ESNAF VE VATANDAŞI SAHADA DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR.


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sabahın erken saatlerinden gecenin ilerleyen saatlerine kadar esnaf ve vatandaşlarla iç içe olup, talepleri yerinde dinliyor. Başkan Kuş, yerinde çözümlerle vatandaşların takdirini topluyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sabahın erken saatlerinden gecenin ilerleyen saatlerine kadar esnaf ve vatandaşlarla iç içe olup, talepleri yerinde dinliyor. Başkan Kuş, yerinde çözümlerle vatandaşların takdirini topluyor. Performansıyla ve çalışmalarıyla kamuoyunun büyük beğenisini kazanan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin hale getirdiği ve sabahın erken saatlerinde başlayıp, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürdüğü esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Son olarak beraberinde Meclis Üyeleriyle birlikte Eyüp Peygamber caddesinde başlayıp, Yıldız Meydanına kadar tek tek esnaf ve vatandaşları dinleyen Başkan Kuş, talepleri de anında yerine getiriyor. Gelen taleplerin hemen çözülmesi için ilgilileri anında talimatlandıran Başkan Kuş, vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. 

Eyyübiye’yi birlikte yönettikleri esnaf ve vatandaşlarla her zaman birlikte olacaklarını belirten Başkan Kuş,” 1 Nisan’dan önce net bir ifademiz vardı; halkımız ile gece gündüz demeden bir arada olacaktık. Çok şükür gerek şahsım gerek meclis üyelerimiz, teşkilatımız, birim müdürlerimiz, Başkan yardımcılarımız ile birlikte gece gündüz demeden Eyyübiye’li kardeşlerimiz ile birlikte olmaya devam ediyoruz. Bugün de Eyyübiye Caddemizden başlayıp, Yıldız Meydanı’na kadar geldik ve devam ediyoruz. Bu süre içerisinde esnaf kardeşlerimiz ile Eyyübiye’li vatandaşlarımız ile Şanlıurfa’lı hemşerilerimiz ile kucaklaştık. Kendileri ile dertleştik. Gerek Eyyübiye’nin olsun gerek Şanlıurfa’nın sıkıntılarını istişare ettik. Eyyübiye’ye düşen sıkıntıları şahsın Belediye Başkanı olarak ilgili Başkan yardımcılarına ve birim müdürlerine talimat verdik. Büyükşehir’e düşen sıkıntılar ile ilgili Zeynel Başkanımızı aradık, sıkıntıları ifade ettik. Kendileri de hızlı bir şekilde müdahale edeceklerini ifade ettiler. Şimdiye kadar gördükleri eksiklikleri giderdiler ve gönülden hareket ettiler. İnşallah 5 yıl boyunca Eyyübiye’li kardeşlerimize hizmetkar olacağımızı ifade etmiştik.  inşallah 5 yıl sonrada anlımızın akı ile Eyyübiye’li kardeşlerimizin huzuruna çıkacağız.” Dedi.


Eklenme Tarihi: 01.03.2020 10:00