BAŞKAN KUŞ, GÜNDÜZ SAHADA GECE EV TOPLANTILARINDA.


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, gündüz esnaf ve vatandaş ziyaretlerine, gece de ev toplantılarını ekledi.

Gece gündüz vatandaşla bir araya gelen Başkan Kuş, talepleri birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, gündüz esnaf ve vatandaş ziyaretlerine, gece de ev toplantılarını ekledi. Gece gündüz vatandaşla bir araya gelen Başkan Kuş, talepleri birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor. Dur durak demeden Eyyübiye ilçesini adeta karış karış gezen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sabahın erken saatlerinde başladığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerine gece de ev toplantılarını ekledi. Ev toplantılarında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Kuş, talepleri birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor. Başkan Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve Eyyübiye Mahalle Muhtarı Ömer Diş’le birlikte Eyyübiye mahallesi sakinlerinin konuğu oldu. Eyyübiye Belediyesinin yaptığı çalışmaları ve yapacağı projeleri anlatan Başkan Kuş, mahalle sakinlerinin isteklerini de alıp, çözüm noktasında ilgili birim amirlerine talimat verdi. Başkan Kuş’un sık sık esnaf ve vatandaşla bir araya gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Kuş’a teşekkür etti.

Gündüz sahada gece de ev toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Eyyübiye İlçemizde, Eyyübiye mahallemizdeyiz. Mahalle sakinleri ile buluştuk, dertleri ile dertlendik. Malumunuz biz siyasetçiler hep mahalle toplantılarını seçimlerden önce yapıyoruz. Seçimlerden sonra maalesef bu toplantılara iştirak etmiyoruz. Bu toplantıları düzenlemiyoruz. Eyyübiye Belediyesi olarak biz bir karar aldık. Bundan sonra inşallah her hafta periyodik bir şekilde farklı mahallelerimizde vatandaşlarımız ve halkımız ile buluşacağız. Sıkıntılarını direk ilk kendilerinden dinleyeceğiz. 9 aylık faaliyetimizi halkımıza vatandaşlarımıza anlatacağız, eksikliklerimizin giderilmesi anlamında kendilerinden fikir noktasında destek isteyeceğiz. Bugün de böyle bir toplantıyı gerçekleştirdik. Çok mutlu olduk. Bizi ağırlayan öncelikle Mehmet kardeşimize ve mahalle sakinlerine şükranlarımı iletiyorum. İnşallah mahallemiz ile ilgili sıkıntıları da hızlı bir şekilde gidereceğiz. Eyyübiye halkı Cumhurbaşkanımız tarafından bizlere emanet edildi. Cumhurbaşkanımız gönül belediyeciliğini önemsiyor. Gönül belediyeciliği anlamında bu mahalle toplantılarına devam edeceğiz. Vatandaşımızın halkımızın gönlüne gireceğiz. Gerçekten Eyyübiye bölgemiz çok dezavantajlı bir bölge. Yaklaşık Eyyübiye halkının %65’i mevsimlik tarım işçisi. ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz had safhada. Eminim Cumhurbaşkanımız da Eyyübiye İlçemize pozitif ayrımcılık yapacaktır. Buradaki bütün halkımızın da selamını Cumhurbaşkanımıza iletiyoruz. “ dedi.

Başkan Kuş’un ve kendilerinin vatandaşlarla her zaman bir araya gediğini söyleyen AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise,” Sayın Başkanımıza Mahalle toplantısı yaptığı için hem ev sahibine hem Başkanımıza teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Başkanımızın dediği gibi seçimden önce değil seçimden sonra halka gitmek lazım. Biz de inşallah halkımızın içerisinden çıkmayacağız. Söz verdiklerimizin arkasında duruyoruz ve yapmaya devam ediyoruz. Rabbim bizi mahcup etmesin inşallah. “ şeklinde konuştu.

Eyyübiye Mahalle Muhtarı Ömer Diş ise,” Sayın Başkanımızın bizim mahallede ev ziyaretinde bulundular. Bizim mahallemizin temsilcisi olan Mehmet Kavalcı öncülüğündeki toplantıya katılım sağladılar. Mahallemizin sorunlarını dinleyerek projelerini açıkladılar. inşallah bütün projeleri en yakın zamanda yapacaktır. Başkanımıza bu ziyaretinden dolayı tekrardan teşekkür ederiz.” Dedi.

Başkan Kuş’tan memnun olduklarını ve çalışmalarını beğendiklerini belirten mahalle sakinleri ise şunları söyledi,” Evimize davet edip, teşrif ettikleri için iki Başkanımıza da teşekkür ederim. Ben inanıyorum ki Başkanımız bütün projeleri bir bir hayata geçirip, gerçekleştirecektir.  Allah’ın izni ile biz daima Başkanımızın arkasındayız.  Bütün ailem ve aşiretim ile her daim arkasındayız. Bizleri evimizdeki daveti kabul edip geldikleri için her iki Başkanımızın da ayaklarına sağlık, sağ olsunlar. Öncelik ile Eyyübiye Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İlçe Başkanı ile birlikte buraya geldiler. Güzel samimi bir ev toplantısı oldu. Sayın Başkanımız projelerini anlattı, çok faydalı ve samimi  bulduk . İnşallah projeleri sadece semt olarak değil, Eyyübiye ilçemize hayırlı ve faydalı olur. Bizler de Eyyübiye halkı olarak Başkanımızın daima destekçisi olacağız. Ben bu vesile ile Belediye Başkanımıza ve partideki arkadaşlara teşekkür ediyorum.”


Eklenme Tarihi: 24.01.2020 13:56