BAŞKAN KUŞ'TAN BİR MÜJDE DAHA


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, dur durak demeden çalışmalarına devam ediyor.

Son olarak TOKI ( Batıkent) mahallesi ve Selçuklu mahallelerinde temaslarda bulunan Başkan Kuş, mahalle sakinlerine müjde üstüne müjde verdi.

Göreve geldiği ilk günden itibaren rutin belediyecilik çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, vatandaşların takdirini toplamayı sürdürüyor. Bir yandan sahada süren çalışmalar diğer yandan sık sık vatandaş ve esnaf gezileriyle gönüllere dokunan Başkan Kuş, son olarak Belediye Başkan Yardımcısı Halil Kırmızı ve teknik personelle birlikte TOKİ (Batıkent) ve Selçuklu mahallelerinde sürdürülen çalışmaları inceleyen Başkan Kuş, TOKİ sakinlerine Millet Kıraathanesi müjdesi verdi. Selçuklu mahalle sakinlerinin yeşil alan taleplerine de anında cevap veren Başkan Kuş, çalışmaların hemen başlaması talimatını da verdi. Mahalle gezileri esnasında esnaf ve özellikle gençlerin sevgi seli ile karşılaşan Başkan Kuş, gençlerle bir süre basketbol da oynadı. Her talebi bir bir karşılayacaklarını belirten Başkan Kuş," Vatandaşımız isteyecek, biz yapacağız" dedi.

Mahalle gezileri sonrası açıklama yapan Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş şunları söyledi," Bugün Belediye Başkan Yardımcılarımız ile birlikte Eyyübiye’nin çeşitli mahallelerini ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. İncelemeler sonucu Park ve Bahçelerde eksiklikleri yerinde tespit edip anında gerekli birimlerimize talimatlarını verdik. İnşallah Eyyübiye halkının daha yaşanılabilir yem yeşil alanları hizmetlerine sunacağız. Toki mahallemizde incelemelerde bulunduk buradaki parkımızın durumu içler acısı Belediye Başkan yardımcımız Halil Kırmızı’ya buradaki sorunun giderilmesi için talimatımızı verdik. Bu bölgemizde çok ciddi bir çalışma yapacağız Toki sakinlerimize bu bölge ile ilgili ciddi bir çalışmamız var. Bu yeterli mi diye sorduk? Tabiki değil … bu yıl sonuna kadar Toki mahallemizdeki gençlerimizin faydalanabilecekleri bir Millet kıraathanesi kazandıracağız. Bugün itibari ile arkadaşlarımıza talimatları verdik ve hızlı bir şekilde bu projemizde sonuçlandıracaklar. Toki Mahallemizdeki gençlerimiz bizleri bir sürpriz ile karşıladılar basketbol oynamaya davet ettiler, genç kardeşlerimizle minide olsa bir basketbol maçı yapma imkanımız oldu bizi geçliğimize götürdüler buradan bütün gençlerimize teşekkür ediyorum.


Eklenme Tarihi: 05.07.2019 11:38