EYYÜBİYE BELEDİYESİ MERKEZ VE KIRSALDA YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.


Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un “Merkez ve Kırsal mahalle ayırımı yapılmayacak ” talimatı ile yol yapım çalışmalarına hız veren Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 3 bin metre kare kilitli beton parke taşı döşeme işlemi ile merkez ve kırsal mahallelerde toplamda 6 kilometre mahalle içi stabilize yol yapım çalışması yaptı. Ekipler; İlçe merkezinde Osmanlı, Akşemsettin, Yenice, Hayati Harrani kırsalda ise Uğurlu, Güngören, Taşlıca, Bulduk, Bakışlar ağırlıklı olmak üzere yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Merkez mahallelerde kilitli beton parke taşı döşeme, bakım ve onarım ile kırsalda sürdürülen stabilize yol yapım çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler. 

Merkez ve kırsal mahallelerde devam eden yol yapım çalışmalarıyla ilgili yazılı açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise ” Vatandaşların özellikle kışın çamur yazın da tozdan dolayı yaşadığı mağduriyeti gidermek için ekiplerimiz çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Halkımızın yaşam standartlarını yükseltecek faaliyetleri de ara vermeden sürdüreceğiz. “ şeklinde konuştu.

Eklenme Tarihi: 08.05.2019 14:41