BAŞKAN KUŞ,” KAÇAK YAPILARA ASLA MÜSAADE EDİLMEYECEK ”


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Daimi Encümenlerle yaptığı toplantıda kaçak yapılarla ilgili önemli kararlar aldı. Başkan Kuş, hazine arazileri ve yeşil alanlarda inşa edilen kaçak yapıların yıkılacağını söyledi.

Göreve geldikten hemen sonra ekibini hızlı bir şekilde kuran ve Eyyübiye’nin fotoğrafını çeken Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kaçak yapılarla ilgili önemli kararlar aldı. Daimi Encümenler ve ilgili Birim Müdürleriyle toplantı yapan Başkan Kuş, kaçak yapılara kesinlikle müsaade edilmeyeceğini ve kamuya ait alanlar ile yeşil alanlarda yapılan yapıların, yıkım kararını verdiklerini belirtti.

Daimi Encümenler Abdulkadir Akbaş, Abdullah Samak, İbrahim Dağ ve Birim Müdürleri Osman Bilden, Nilgün İlgazi ve Feyyaz Çelik’in katıldığı toplantıda, kaçak yapılarla mücadele konusu masaya yatırıldı. Kaçak yapılarla ilgili kararının net olduğunu, asla taviz verilmeyeceğini belirten Başkan Kuş,” Yeşil alan ve kamuya ait alanlardaki kaçak yapıların yıkım işlemini de başlatacağız.” Dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” İlçemizle ilgili karar alma noktasında Daimi Encümenlerimiz ve ilgili birim müdürlerimizle bir araya geldik. Amacımız daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Eyyübiye. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bugün de Daimi encümenlerimiz ve ekibimizle ilçemizde kaçak yapıyla mücadele konusunda önemli kararlar aldık. Eyyübiye’de  kaçak yapıya kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. İlçemizde her bir çakılda 400 bin Eyyübiye’li hemşerimin hakkının olduğunun bilinciyle kararlar alacağız. özellikle kamuya ait alanlarda ve yeşil alanlardaki yapıların yıkım kararını aldık.. 400 bin Eyyübiyelinin hakkı kimseye geçmeyecek. Buradan vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum: kaçak yapıyla mücadele birinci önceliğimizdir. Gelin hep birlikte daha güzel Eyyübiye için mücadele edelim ve birbirimize bu konuda yardımcı olalım. “dedi.


Eklenme Tarihi: 18.04.2019 17:00