BAŞKAN EKİNCİ SELDEN ZARAR GÖREN MAHALLELERİ ZİYARET ETTİ

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, meydana gelen sel nedeniyle zarar gören mahalleleri ziyaret etti. Başkan Ekinci, mağduriyet yaşayan vatandaşları dinleyip geçmiş olsun dileklerini iletti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, meydana gelen selden dolayı zarar gören yerleri ziyaret edip incelemelerde bulundu. Aşırı yağışın sele dönüşmesiyle zarar gören kırsal mahalleleri gezen Başkan Ekinci, Çalışkanlar kırsal mahallesinde Eyyübiye Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları inceledi. Mahalle Muhtarı ve vatandaşlarla birlikte selden zarar gören kırsal mahallede temaslarda bulunan Başkan Ekinci, geçmiş olsun dileklerini iletti. 2 gün önce aşırı yağışın sele dönüşmesiyle zarar gören Çalışkanlar kırsal mahallesinde, Eyyübiye Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Kestop’la birlikte incelemelerde bulunan Başkan Ekinci, tarlaları ve evleri zarar gören aileleri ziyaret etti. Selden dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşları dinleyen Başkan Ekinci, Eyyübiye Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları da denetledi. Başkan Ekinci,” Zamansız ve ani yağan yağmurdan dolayı etkilenen tüm yerleşim yerlerinde yaşayan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” Dedi.

Eyyübiye Belediyesi ekiplerinin selden zarar gören bölgelerde çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Ekinci,” Çalışkanlar mahallemizde geçtiğimiz gün bir sel afeti oldu. Sel felaketinin ardından ekiplerimizi hemen harekete geçirdik. Mahallede meydana gelen sorunları çözme adına ekiplerimiz çalışmalarını yürütüyor. Evlerde meydana gelen zarar için de ekiplerimiz çalışmalarını yürütüyor. Mevsimsel farklılıkları yaşadığımız zamandayız. Aşırı ve zamansız yağışlardan dolayı sel de meydana geliyor. İlçemizin doğu kesiminde de aynı şekilde aşırı yağıştan dolayı sel meydana geldi. Bizler de çalışmaları sadece sel nedeniyle sıkıntı çeken bölgelere yönlendirdik. Sele maruz kalan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. “ dedi.

Eklenme Tarihi: 14.05.2018 12:35