BAŞKAN EKİNCİ’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı ve Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanlıklarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci , Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına vekaleten atanan Bahattin Yıldız ve Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığına vekaleten atanan Mehmet Moğal’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Başkan Ekinci ve beraberindekiler ilk olarak, Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığına geçti. Burada İlçe Başkanlığına vekaleten atanan Mehmet Moğal ve İlçe Yönetim Kurulu tarafından karşılanan Başkan Ekinci, daha sonra İl Başkanlığına geçti. Burada da İl Başkan Vekili Bahattin Yıldız ve Yönetim Kuruluyla bir araya Başkan Ekinci, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesi fikir alışverişinde bulunup, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretler hakkında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “24 Haziran’da erken seçim kararı alındı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk seçimi. Bu vesileyle de İl Başkanımız istifa edip Milletvekili Aday adayı oldu. Teşkilat Başkanımız Sayın Bahattin Yıldız İl Başkanı olarak bu görevi yürütüyor. Biz de kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Rabbimden muvaffakiyetler diliyoruz. Dün itibariyle aday adaylığı başvurusu da bitti. Yoğun bir teveccüh var. Partimize olan teveccühün artarak devam ettiğini görüyoruz. Bu seçim yüzyılın seçimidir. Bu seçimde Belediye Başkanları, Teşkilatlar, Milletvekillerimiz, Mahalle Temsilcilerimiz ve halkımızla beraber Şanlıurfa İnşallah iyi bir sınav verecektir. İnşallah Şanlıurfa yine kendi rekorunu kıracaktır. Umarım Şanlıurfamız için Ülkemiz için güzel bir sonuç elde edilir. Bu sonuçla beraber 2023 hedeflerine çok daha hızlı bir şekilde ilerlemeye devam ederiz. “dedi.

Başkan Ekinci’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İl Başkanı Bahattin Yıldız ise,” Başkanımız ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. 24 Haziran seçimlerine giden yolda Belediyelerimiz, teşkilatlarımızla beraber seçimlere hazırız. Dün itibariyle 304 aday adayı müracaatta bulunmuştu. Ben bir kez daha bizlere teveccüh gösteren aday adaylarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. “şeklinde konuştu.

Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da Başkan Ekinci’ye teşekkür ederek,” Başkanımıza ziyaretlerinde dolayı teşekkür ediyorum. Bizim tek gayemiz halkımızdır. Bizler vatandaşlarımız için, mahallelerimiz için ve partimiz için dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız için çalışacağız. “ dedi.


Eklenme Tarihi: 03.05.2018 13:18